Απολαύστε την ομορφιά της Κρήτης

Σε ένα γραφικό παραθαλάσσιο ψαροχώρι τον Ραβδούχα, στα μαγευτικά Χανιά, σε ένα επιβλητικό αμφιθεατρικό περιβάλλον με θέα που κόβει την ανάσα και απέραντη ησυχία, σε σχέδια ενός από τους πιο φημισμένους σύγχρονους Έλληνες αρχιτέκτονες τον καθηγητή Αριστομένη Βαρουδάκη, δημιουργήσαμε δύο επαύλεις, την έπαυλη Ελένη και την έπαυλη Αθηνά.

Τα δύο ονόματα – δοσμένα προς χάριν των θυγατέρων του ιδιοκτήτη – παραπέμπουν άμεσα στην αρχαιότητα, την ωραία Ελένη, το μήλον της έριδος του Τρωικού πολέμου και την θεά της σοφίας στην αρχαία Ελλάδα, την θεά Αθηνά.

Διαλέξαμε μια περιοχή παρθένα σε ένα συγκλονιστικό μεσογειακό τοπίο, χωρίς τουριστικές παρεμβάσεις με γνώμονα το φυσικό κάλος, την ησυχία και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών τους.

Οι επαύλεις Ελένη και Αθηνά αποτελούν μοναδικά αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, ξεπερνώντας σε ύφος και στύλ τα καθιερωμένα, σπάζοντας την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα των εξοχικών βιλλών, και αποτελούν χάρμα οράσθαι.

Αγέρωχες ορθώνουν το ανάστημά τους στην πλαγιά του ακρωτηρίου Σπάθα, αγναντεύοντας τον κόλπο της Κισσάμου και τα λησμονημένα κάστρα των πειρατών στην Γραμβούσα, προκαλώντας σε για ονειροπόλημα, λες και ξαφνικά θα εμφανιστούν πλοία και πειρατές ..

Ιδανικός χώρος για νεόνυμφα ζευγάρια, οικογένειες με παιδιά και φιλικά ζευγάρια.

Σας ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.

ΈΛΕΓΧΟΣ & ΚΡΑΤΗΣΗ
"Unbelievable!!!! Just perfect!!!!"
"Simply the best"
"Relax and amazing view"
"Everything was awesome"
"The Best Place we have stayed"